Lažna nafta u Trebinju, policija hapsila Rumune

Vijesti 26. aug 201911:13 > 11:16
N1/Lejla Mujagić

Trebinjska policija lišila je slobode dva državljanina Rumunije zbog sumnje da su počinila krivično djelo prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijskim službenicima Policijske stanice Trebinje juče oko 15.00 časova prijavljeno je da su dva nepoznata lica jednoj osobi iz Trebinja prodala naftu koju je ta osoba platila, a kada je tečnost sipala u svoje vozilo, shvatila je da je prevarena jer se vozilo nije moglo staviti u pogon.

Operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da su mogući izvršioci ovoga djela državljani Rumunije, kao i da su isto krivično djelo počinili i na području Policijske uprave Foča.

Rumuni čiji su inicijali P.M.T. i P.M.T. lišeni su slobode sinoć oko 20.30 časova.

Policija je u mjestu Badnjače, opština Ljubinje, zaustavila vozilo marke “lanča libra” u kome su se nalazila pomenuta lica, koja su nakon utvrđenog identiteta lišena slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. Nakon kompletiranja i dokumentovanju predmeta, lica će se uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati nadležnom Tužilaštvu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad