Oproštajni intervju Brucea G. Bertona gledajte na N1

Vijesti 29. aug 201910:07 > 10:12
N1

"Dan uživo" i danas se bavi aktualnim temama; od 16 sati , evo što vas očekuje:

– U našoj zemlji bio je zamjenik visokog predstavnika, šef misije OSCE-a u BiH, a sada završava svoj mandat te svoj oproštajni intervju ima upravo na N1. On je Bruce G. Berton i naš je današnji gost.

– SDA uputila dva otvorena pitanja HDZ-u: umjesto što optužujete izjasnite se i odblokirajte proces. Što na sve kažu u ovoj stranci, te vide li rješenje za izlaz iz ove političke krize, pitamo Barišu Čolaka, izaslanika HDZ-a BiH u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

– Ići ćemo do Strazbura, poručuju Majke Srebrenice. Vrhovni sud Nizozemske potvrdio raniju presudu o djelimičnoj odgovornosti ove države za smrt Bošnjaka u Potočarima 1995. godine. Za N1 govori član odvjentičkog tima , Simon van der Slujisa.

– Požar u Amazonu tiče se svih nas: bez ove prašume nema ni života na Zemlji. O posljedicama za planetu, te čovječanstvo govori Anes Podić iz Udruženja “Eko akcija”.

– U Dan uživo ćemo danas i o sportu; utakmice i žrijeb Lige prvaka, Premijer nogometnu ligu, predstojeće mečeve Zmajeva komentira i analizira sportski novinar Adnan Ljubović.

– Više od 300 dječaka na 4. Lysobact Međunarodnom rukometnom turniru u Sarajevu; donosimo sve detalje.

– Osvojila je Eurosong, kao mentorica odnijela pobjedu u Zvezdama granda, njezini koncerti ispunjeni su do posljednjeg mjesta, a sutra nastupa u Mostaru. Ona je Marija Šerifović i naša je današnja glazbena gošća.

Zvonko Komšić je s vama do 18 sati i 30 minuta. Donosimo i aktualne vijesti, servisne informacije, biznis i svjetske aktualnosti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad