Stanivuković: Cilj da naredne godine budemo najveća politička organizacija

Vijesti 05. sep 201919:22 > 19:26
N1

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je da je strateški cilj ovog odbora da PDP naredne godine bude najjača politička organizacija, kao i da opozicioni front svih nezadovoljnih ljudi bude maksimalno jak.

“Uvjeren sam da opozicija 2020. godine neće biti samo PDP i SDS. Taj front biće širi, jači, a biće još mnogo organizacija i političkih subjekata. Mislim da će opozicija zajedno sa PDP-om u širem frontu imati kapacitete da donese Banjalučanima novu i jaču Banjaluku”, rekao je Stanivuković novinarima u Banjaluci prije sjednice Gradskog odbora.

On je dodao da će Gradski odbor na današnjoj sjednici donijeti više strateški važnih odluka, među kojima je proširenje Predsjedništva sa 17 na 25 članova i Gradskog odbora sa 111 na 221 člana zbog sve veće podrške građana i jer moraju širiti kapacitete zbog sve veće potrebe na terenu.

“Da bismo adekvatno odgovorili svim izazovima koje imamo u Banjaluci potrebno je da našu infrastrukturu rasporedimo na području cijelog grada”, rekao je Stanivuković.

Prema njegovim riječima, Gradski odbor će aktivno nastaviti izradu programa “Za novu Banjaluku”, o čemu će razgovarati sa koalicionim partnerima, ali i sa pojedincima, aktivistima na području grada i nevladinim organizacijama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad