Milan Dunović, Nives Jukić i Ifet Feraget gosti Novog dana

Vijesti 17. sep 201913:29 > 13:32
N1

U sutrašnjem izdanju Novog dana gledajte:

O političkoj situaciji u BiH, odjecima Kongresa SDA, NATO putu BiH, imenovanju Vlade FBiH, formiranju Vijeća ministara, položaju rudara, boraca, stanju u zavodima za smještaj osoba sa intelektualnim poteškoćama, radu Federalnog parlamenta, novim strankama, za Novi dan govori Milan Dunović, potpredsjednik Federacije BiH.

Predsjedavajuća Ombudsmana za ljudska prava Bosne i Hercegovine Nives Jukić govori sutra za Novi dan o stanju u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić.

Advokat porodice Dragičević, Ifet Feraget, sastao se sa glavnim tužiocem u predmetu ubistva Davida Dragičevića Želimirom Lepirom. Sutra, zajedno sa Murizom Memićem se sastaje sa Gordanom Tadić. Šta se dešava sa slučajevima Memić i Dragičević sutra u Novom danu.

Za Novi dan sutra iz Banjaluke govori Božo Marić, predsjednik Sindikata uprave RS. Naša tema je Zakon o državnim službenicima.

Dražen Barbarić profesor na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, politički analitičar, komentariše naslovnice sa dnevne štampe uživo iz Mostara.

Gradovi Sarajevo, Mostar i Banjaluka ugostiće od 19. septembra do 28. septembra peto izdanje Internacionalnog interdisciplinarnog festivala savremenog performansa – Zvrk 2019. Festivala Zvrk specifičan je po tome što se cjelokupni program plesnih i umjetničkih performansa predstavlja u javnom prostoru, izvan okvira tradicionalnih scenskih institucija. Jasmina Prolić, umjetnička direktorica festivala, govori sutra za Novi dan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad