Vremenska prognoza za naredna četiri dana

Vijesti 22. sep 201914:48 > 14:52
N1

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, ponegdje sa sunčanim intervalima, a poslijepodne u u centralnim i istočnim krajevima očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Ujutro će biti oblačno sa slabom kišom, a popodne se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Prema večeri padavine će biti sve jače.

Jutarnja temperatura od 12 do 16, na planinama osam, a najviša dnevna od 17 do 24, na planinama oko 12 stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas preovladava pretežno oblačno, osjetno toplije i suvo vrijeme.

U utorak, 24. septembra, oblačno vrijeme sa kišom prije podne, a potom djelimično razvedravanje, prestatak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od osam do 17, a najviša dnevna od 12 do 24 stepena.

U srijedu, 25. septembra, ujutro će biti oblačno vrijeme, a kasno poslijepodne padaće kiša u centralnim i istočnim visinskim predjelima. Jutarnja temperatura od osam do 17, a najviša dnevna od 18 do 24 stepena.

U četvrtak, 26. septembra, ujutro i prijepodne oblačno sa slabom kišom, a tokom dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Kratkotrajni pljuskovi su kasno poslijepodne mogući u niskoj Hercegovini. Jutarnja temperatura od osam do 14, a najviša dnevna od 19 do 25 stepena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad