Cvijanović na postrojavanju žandarmerije: Ovo radimo za budućnost RS

Vijesti 24. sep 201912:22 > 12:34
N1

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović kazala je danas prilikom svečanog postrojavanja Jedinice žandarmerije u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke, kako je to veliki iskorak u jačanju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

“Ovo radimo za budućnost Republike Srpske. Veliki je iskorak u jačanju našeg Ministarstva unutrašnjih poslova. Voljela bih da nikad niko ne mora da upotrijebi silu i oružje, voljela bih da gradimo bolnice a da nemamo bolesnih ljudi, ali nažalost svijet je drugačiji”, istakla je te dodala:

“Moramo raditi na jačanju naših institucija i kapaciteta da budemo mirna, stabilna i sigurna RS, a da bismo bili takva republika, moramo da jačamo i ekonomski i finansijski, moramo da čuvamo političku stabilnost naših institucija i moramo svakog dana da jačamo opštu bezbjednost”.

Cvijanović je pripadnicima Jedinice Žadarmerije poručila da su “uvijek bili ponosni na našu policiju od vremena kad su ratovali i branili slobodu RS pa na ovamo”.

“Vjerujem u ono što zajedno radimo. Sretna sam i počastvovana da s vama sarađujem i da svi zajedno čuvamo RS. Našoj republici želim mir i stabilnost i da svi zajedno, mi i naša djeca, uživamo tu stabilnost koja će doći. Živjela Republika Srpska”, kazala je u svom obraćanju predsjednica RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad