Počela pretprodaja ski-karata za Jahorinu, moguća i online kupovina

Vijesti 30. sep 201917:01 > 17:02
N1

Olimpijski centar "Jahorina" saopštio je da je danas počela akcijska pretprodaja ski-karata, uz popust od 15 odsto, a koje će ove godine prvi put moći da budu kupljene i putem zvaničnog sajta Olimpijskog centra.

Pretprodaja će trajati do 20. oktobra, pa iz Olimpijskog centra “Jahorina” pozivaju sve skijaše i bordere da iskoriste ove pogodnosti, sobzirom da već vlada ogromno interesovanje za predstojeću zimsku sezonu.

Iz Olimpijskog centra podsjećaju da je ljetna sezona na Jahorini zvanično zatvorena juče, kada je registrovana i rekordna posjeta više od 3.000 ljetnih vožnji.

“Ovo ljeto je sigurno prekretnica kada je Jahorina u pitanju. Ostvareno je gotovo 40.000 ljetnih vožnji, uz promet koji je dostigao impresivnu cifru od 250.000 KM, što je povećanje u odnosu na baznu 2016. godinu za čak 900 odsto”, navode iz Olimpijskog centra.

U saopštenju se dodaje da su svi parametri premašeni, te da je Jahorina postala centar zbivanja, kako zbog brojnih infrastrukturnih projekata koji se realizuju, tako i zbog nove, najveće ljetne atrakcije u regionu, boba na šinama.

Olimpijski centar “Jahorina” ovog ljeta ogranizovao je humanitarnu “Trku za život”, akciju čišćenja i akciju pošumljavanja, izvođenje urnebesne predstave “Đurologija”, ali i druženje sa poznatim ličnostima u okviru serijala “Sasvim blisko sa poznatima”, kao i brojne druge događaje.

Ponuda Jahorine je dodatno upotpunjena novim adrenalinskim sadržajem bobom na šinama koji je ujedno jedinstven i najduži u jugostočnoj Evropi, ali i među 10 najdužih u cijeloj Evropi.

Ovoj atrakciji se mogu pripisati zasluge za ostvarene odlične rezultate i nezapamćeno dobru ljetnu sezonu, ističe se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra Jahorina za narednu sezonu najavljuju još tri nove adrenalinske atrakcije ovog tipa.


Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad