Biznismen s Pala poručio: Zabrinut sam za svoju sigurnost

Vijesti 07. okt 201914:41 > 14:41
Srna/Ilustracija

Privatni preduzetnik Milomir Cicko Prović rekao je Srni da je uznemiren i zabrinut za svoju i bezbjednost porodice nakon što je u Palama zapaljen njegov automobil marke Audi A6.

“Ja i moja porodica smo uznemireni i zabrinuti za bezbjednosti, a ovo je jedan u nizu slučajeva paljevine automobila koji je zadesio juče i mene. Bavim se privatnim biznisom od 1963. godine i ovako nešto slično nisam doživio”, rekao je Prović.

On je zahvalio na podršci mnogobrojnim, kako je naveo, čestitim i poštenim građana i institucijama, kao i brzoj intervenciji pripadnicima Vatrogasne jedinice i Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prović je osnivač i vlasnik Apart hotela “Vučko” na Jahorini, predsjednik SUBNOR-a Pale, te dobitnik nagrade opštine za ovu godinu kao najbolji privrednik za dugogodišnji doprinos razvoju turizma.

Iz Policijske uprave jutros je saopšteno da je privatni automobil potpuno izgorio na Palama, a drugi, koji se nalazio u neposrednoj blizini, manje je oštećen u požaru.

Policijskoj stanici Pale juče u 4.50 sati prijavljeno je da u ulici Ulići gori u privatnom vlasništvu.

“Audi” je potpuno izgorio, a na automobilu marke Golf 7, koji se nalazio u neposrednoj blizini, nastala su manja oštećenja od požara, navela je policija.