Dragan Mektić, Šefik Džaferović i Anto Domazet u Danu uživo

Vijesti 09. okt 201910:30 > 10:38
N1

U "Danu uživo" i danas govorimo o aktualnim temama, rudarski prosvjedi, sjednice parlamenata, aktualne priče i teme iz regije i svijeta, a od 16 sati Vas očekuje:

Položen kamen temeljac za autoput Beograd – Sarajevo. Što i kada možemo očekivati od realizacije ovog projekta, kako je protekao jučerašnji trileteralni sastanak BiH, Turska, Srbija za N1 govori član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović.

Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, potvrdio je za N1 da će devet osoba osumnjičenih da su pripadnici tzv. Islamske države uskoro biti deportovano u BiH. Kazao je da se radi o osobama za kojima je BiH ranije raspisala potjernice. O ovoj temi ministar Mektić govoriće za N1 u Danu uživo.

Novi obračun plaća u Federaciji BiH. Parlamentarci danas o zakonima o doprinosima i porezu na dohodak. Što bi značilo usvajanje ovog Zakona, pitamo profesora sa Ekonomskog fakulteta UNSA Antu Domazeta.

Analiziramo posjetu Predsjedništva BiH Beogradu, te vijest o tome da je dogovor o Brexitu “suštinski nemoguć” poslije razgovora Borisa Johnsona i Angele Merkel, uživo iz Londona profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

Uživo smo u Zenici, pratimo obraćanja izbornika Prosinečkog te naših Zmajeva, uoči kvalifikacijskih mečeva protiv Finske i Grčke koji su na rasporedu 12. odnosno 15. listopada. Naš gost sportski novinar Nove BH Denis Huseinbegović.

Naša tema danas je i film “Jocker”, koji obara sve rekorde. Naime, tijekom vikenda ovaj kontroverzni film zaradio je 234 milijuna dolara; dio publike zgrožen nasiljem te su sve glasniji zahtjevi – Zabranite ovaj film! Naši gosti bosanskohercegovački filmski i pozorišni režiser i scenarist Faruk Lonačerević i psihologinja Dželila Mulić-Čorbo.

Zvonko Komšić je s Vama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad