Radanović: Stajala sam sa jedinim "oružjem", fotografijom moga djeteta

Vijesti 14. okt 201908:23 > 08:24
N1

U situaciji sam da se trebam braniti na sudu zato što sam na Trgu Krajine stajala sa jedinim "oružjem", fotografijom moga djeteta, a ubice, nalogodavci i saučesnici i dalje šetaju gradom, kazala je za N1 Suzana Radanović, majke ubijenog mladića Davida Dragičevića.

Danas će u Osnovnim sudom u Banjaluci biti održano saslušanje u postupku koji je pokrenut protiv Suzane Radanović, a zbog dešavanja od 25. decembra prošle godine na Trgu Krajine.

VEZANa VIJEST

Majka Davida Dragičevića je odbacila navode kako je odbila platiti kaznu…

“Nisam odbila da platim, potpisala sam papir da se ne osjećam krivom. Zašto sam kriva? Danas ću da vidim da li ću platiti, ako sam kriva, ili će me možda sprovesti u zatvor, ako ne budem imala novaca da platima”, rekla je Radanović i dodala kako ovo jasno poručuje ljudima da se “spakuju i bježe odavde”.

Na kraju razgovora za N1 izrazila je nadu da će Tužilaštvo Bosne i Hercegovine pokrenuti istragu u slučaju ubistva njenog sina, kao što se nedavno desilo i u slučaju Dženana Memića.

“Nadam se da će se desiti. Ifet (Feraget, advokat) je isto rekao i njemu vjerujem i nadam se da će se uskoro desiti”, kazala je Suzana Radanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad