Aljoša Čampara, Josip Grubeša, Šuhret Fazlić i Elvir Bolić u Danu uživo

Vijesti 15. okt 201910:29 > 10:31
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati bavi se aktualnim temama i događajima. Evo što vas očekuje:

– Gdje su odbjegli pripadnici ISIL-a i mogu li završiti na Balkanu? Glasovanje BiH o prijemu Kosova u Interpol, formiranje vlasti, rad Vlade i Skupštine Kantona Sarajevo, teme su o kojima danas za N1 govori ministar unutarnjih poslova FBiH Aljoša Čampara.

– Gost emisije “Dan uživo” biće i ministar pravde BiH Josip Grubeša. Kako je protekla današnja sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, smrt Lane Bijedić te izmjene Kaznenog zakona, otvaranje državnog zatvora, formiranje vlasti neke su od naših tema.

– Bihać: dolaskom zime humanitarna i epidemiološka situacija postaje alarmantna; što je namjera lokalnih vlasti te kakva je situacija na terenu, Šuhret Fazlić, gradonačenik Bihaća, otkriva za N1.

– Sportski utorak te važan meč naših Zmajeva. Nogometna reprezentacija večeras igra važan susret protiv Grčke. BiH su potrebne sve pobjede do kraja, uz kiks Finske u narednim susretima. O utakmici, pripremama, očekivanjima uživo iz Atene Sabahudin Topalbećirević, Bakir Tiro, u našem studiju Elvir Bolić.

– Bosna i Hercegovina dobila je novu Miss. Naime, krunu najljepše djevojke za 2019. godinu odnijela je Ivana Ladan iz Jajca. Upravo je ova mlada studentica psihlogije iz Jajca naša današnja gošća. S nama i Robert Jovanović, član Direkcije izbora za Miss.

Donosimo i aktualne priče, javljanje naših reportera, servisne informacije, aktualne svjetske i biznis vijesti.

“Dan uživo” do 18:30. S vama Zvonko Komšić

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad