Igor Crnadak, Svetlana Cenić i Haris Zahiragić u Danu uživo

Vijesti 16. okt 201910:42 > 10:45
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo.

Nakon današnjeg sastanaka delegacija SDS-a i PDP-a u Banjaluci naš gost je ministar vanjskih poslova BiH, PDP-ovac Igor Crnadak. Naše teme su i jučerašnja telefonska sjednica Vijeća ministara, zastoj u formiranju vlasti, te stav BiH o Kosovu i Interpolu.

U komentaru društvene svakodnevice pozdravićemo ekonomsku eksperticu Svetlanu Cenić. Koliko ekonomija BiH stagnira zbog činjenice da godinu i više od Općih zbora zemlja nema formiranu vlast ni na državnom, ni na federlanom nivou?

Po odluci predsjednika Bakira Izetbegovića, Haris Zahiragić, mladi kadar SDA i nekadašnji predsjednik Studentskog parlamenta, ušao je u Predsjedništvo stranke. O novoj poziciji, neophodnim promjenama u vlastitim redovima, predstavljenoj Deklaraciji i uspostavi vlasti govori za Dan uživo.

Nakon sinoćnjeg debakla koji je fudbalska reprezentacija BiH doživjela u Grčkoj i izgubljene šanse da se plasira iz kvalaifikacija na EURO 2020 igru naših Zmajeva pod vodstom selektora Roberta Prosinečkog komentira Bulent Biščević, bivši reprezentativac i igrač FK Želje.

Asim Brkan, jedan od najboljih interpretatora narodne muzike u BiH, za 25. oktobar najavljuje slavljenički koncert u sarajevskom Domu mladih, kojim obilježava 40 godina karijere. Detalje najavljuje u našoj emisiji.

Naši reporteri u zemlji, regiji i svijetu sa terena izvještavaju o aktuelnim zbovanjima.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad