Sunčano i u narednih nekoliko dana u BiH

Vijesti 17. okt 201907:49 > 07:52
AFP

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nekoliko predstojećih dana u Bosni i Hercegovini, a kako je najavljeno, velikih promjena vremena neće biti.

I dalje će u BiH preovladavati sunčano vrijeme uz relativno visoke temperature zraka, posebno u južnim krajevima zemlje.

Petak: u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblačnosti očekuje se poslijepodne. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva.

Subota: u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva.

Nedjelja:u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Tokom dana uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad