Aleksandra Pandurević i Damir Arnaut gosti Dana uživo

Vijesti 17. okt 201912:30 > 12:32
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo.

PDP i SDS juče su održali sastanak rukovodstava ove dvije stranke. O temama, zaključcima, političkoj situaciji u BiH, ali i Srpskoj demokratskoj stranci – za Dan uživo govori Aleksandra Pandurević.

O neformiranju vlasti na određenim nivoima u BiH, (ne)radu parlamentaraca, pravosuđu, uticajima na BiH sa strane, odnosima unutar stranke iz koje dolazi – razgovaramo sa poslanikom SBB-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Damirom Arnautom.

Gdje smo mi, a gdje je kultura, piše li se više nego što se čita, zašto kritikujemo i ono što nismo čitali pitamo novinara i književnog kritičara Đorđa Krajišnika u komentaru društvenih mreža.

O predstojećoj sjednici Skupštine Asocijacije kompozitora muzičkih stvaralaca, podjelama u ovoj organizaciji, paralelnim strukturama, nezadovoljstvu određenog broja članova, netransparentnom trošenju novca, razgovaramo sa predsjednikom jedne od dvije skupštine AMUS-a Zejdom Šotom.

Naša gošća danas je i Vedrana Božinović, dobitnica specijalne nagrade grada Kragujevca za predstavu “Hasanaginica” Novosadskog pozorišta.

U “Danu uživo” ovog četvrtka sa vama je Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad