Fahrudin Radončić, Zlatko Miletić i Muriz Memić u Danu uživo

Vijesti 18. okt 201909:34 > 09:37
N1

"Dan uživo" i danas prati situaciju u kampu Vučjak u Bihaću, aktualne političke i društvene teme, reporter N1 s mjesta događaja, a osim toga i ovi gosti:

– Ekskluzivno danas nakon duže medijske šutnje o aktualnim temama govori lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić. Tko suflira i ne vodi računa o stranačkim interesima, rad Vlade KS, (ne)formiranje vlasti, migrnatska kriza, teme su o kojima će govoriti za “Dan uživo”.

Zlatko Miletić, izaslanik u Domu naroda Parlamenta BiH, pita koliko novca je utrošeno na službena putovanja izaslanika Doma od veljače do listopada ove godine? Zašto traži tu informaciju, aktualna politička zbivanja, formiranje vlasti teme su o kojima danas govori za N1.

– Što je rezultat sastanka sa glavnom tužiteljicom Gordanom Tadić, što traži tužiteljica Sarajlić, zašto Ružica Jukić tvrdi da upravo on ruši VSTV BiH, pitamo Muriza Memića, oca stradalog Dženana Memića te odvjetnika Ifeta Ferageta.

– Gura li EU države Zapadnog Balkana u ‘zagrljaj’ Rusije? Zapadni Balkan u iščekivanju odluke hoće li Sjeverna Makedonija i Albanija dobiti datum za početak pregovora s EU. Sutra u Britanskom parlamentu glasovanje o Brexitu; naš gost analitičar Denis Čarkadžić.

– Željezničar sutra dočekuje ekipu Mladosti, a tim povodom klub je pokrenuo humanitarnu akciju naziva “Jedan navijač, jedna igračka”. O kakvoj akciji je riječ, aktivnostima Željezničara i drugim sportskim temama razgovaramo s glavnim tajnikom tima sa Grbavice Farukom Brkovićem.

– Znamo je kao opersku pjevačicu, glumicu, vokalnog pedagoga, ali vrijeme je da upoznamo potpuno novu Maju… Predstavila je novi singl i novi spot “Ostani još” kojim je oduševila, ona je Maja Manojlović i naša je današnja glazbena gošća.

Aktualne vijesti, svjetske i biznis aktualnosti, dio su “Dana uživo”, emisije koja počinje točno u 16 sati.

S vama za kraj tjedna Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad