Vremenska prognoza za utorak, srijedu, četvrtak i petak u BiH

Vijesti 21. okt 201908:15 > 08:28
N1/Lejla Mujagić

Promjena vremena u narednim danima u Bosni i Hercegovini - neće biti, potvrđeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

I dalje će preovladavati toplo vrijeme uz maksimalnih 27 stepeni Celzijusa u južnim krajevima Bosne i Hercegovine.

U utorak u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva lokalno po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva lokalno po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27°C.

U petak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva lokalno po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26°C.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad