Dragan Mektić, Ognjen Tadić, Dino Mustafić i Goca Tržan u Danu uživo

Vijesti 24. okt 201909:52 > 09:56
N1

Američki senatori raspravljali o BiH te poručili: glavna prepreka je Milorad Dodik, koji blokira sve. Ovo je samo jedna od tema današnjeg izdanja emisije "Dan uživo", u kojoj danas od 16 sati možete gledati:

– Migrantska kriza ne jenjava, novac spreman ali ne može biti operativan. Tko ne želi migrantski kamp u svojoj zajednici, hoće li problem eskalirati, te imamo li plan? Gost emisije “Dan uživo” ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

– Što i kako dalje nakon što je jučer bez konkretnog dogovora održan sastanak delegacija DNS-a i SNSD-a? Je li koalicijska suradnja nesporna, tko je i što problem, pitamo potpredsjednika DNS-a Ognjena Tadića. On je naš gost, te s njim komentiramo i druge aktualne teme.

– “Bolje ilegalno živ, nego legalno mrtav”, moto pod kojim se održava skup na kojem smo čuli svjedočenja o liječenju upotrebom kanabisa, te kako se ljudi bore za život i time riskiraju slobodu. O ovoj temi kao i drugim aktualnim zbivanjima govoriće redatelj Dino Mustafić.

– Osam od deset najvećih europskih zagađivača zraka nalaze se u našoj zemlji te Srbiji, a druga dva su u Bugarskoj i Poljskoj. “Ugalj Zapadnog Balkana ugrožava javno zdravlje Europe”, poručeno je nedavno sa skupa u Beogradu. Sve analizira Anes Podić iz Udruženja građana „Eko akcija“.

– Danas u našem studiju prava glazbena poslastica; glazbene minute emisije uz pjevačicu Gocu Tržan, koja ima novi hit “Žena za jednu noć”, a gdje je ostvarila suradnju sa bh. glazbenicima. Oni su Armin Šaković, koji potpisuje tekst pjesme, dok je za glazbu bio zadužen Amil Lojo, poznat po suradnji sa brojnim umjetnicima, i onim najstarijim , ali i najmalađim. Goca, Armin i Amil naši su gosti.

Donosimo i aktualne vijesti, servisne informacije, biznis i svjetske aktualnosti.

Zvonko Komšić je danas sa vama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad