Hapšenje u Trebinju: Napravili udes pa vrijeđali vozača i nogama udarali vozilo

Vijesti 24. okt 201910:32 > 10:36
N1/Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su jučer uhapsili osobe inicijala inicijala V.G. i N.Š, zbog sumnje da su počinili krivična djela Ugrožavanje sigurnosti i Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Naime, ove osobe se sumnjiče da su jučer oko 13,30 časova u ulici Nikšićki put, dok su se kretala putničkim automobilom marke „Audi“, udarila u zadnji dio putničkog automobila marke Pežo, te vozača navedenog vozila vrijeđali i prijetili mu, nakon čega su nogama udarali u vozilo, čime su kod navedene osobe izazvali osjećaj ugroženosti i straha po život i tijelo, dok su mu na vozilu pričinili materijalnu štetu.

Takođe, istog dana i vremena, u navedenoj ulici, lice inicijala V.G. je pričinilo materijalnu štetu i na putničkom automobilu marke „Fiat“. Operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske stanice Trebinje su identifikovali i lišili slobode lica inicijala V.G. i N.Š. koja se sumnjiče da su počinila navedena krivična djela.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za krivična djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, nakon čega će se odrediti o stavljanju prijedloga za pritvor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad