Identifikovan pronađeni leš u rijeci Drini

Vijesti 29. okt 201910:22 > 10:25
Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad identifikovali su da je osoba koja je pronađena 28. oktobra 2019. godine u rijeci Drini Željko Pandžić iz Istočnog Sarajeva, odnosno osoba čiji je nestanak prijavljen 2. oktobra 2019. godine Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo.

Naime, policijskoj stanici Višegrad je prijavljeno da je na relaciji Ristići-Štitarevo, opština Višegrad, uočen ljudski leš NN osobe kako pluta u vodi.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske stanice Višegrad i ljekar mrtvozornik, koji su izvadili leš iz vode. Pregledom leša od strane mrtvozornika konstatovano je da se leš već duže vrijeme nalazi u vodi, a u džepu su pronađena dokumenta na ime Željko Pandžić iz Istočnog Sarajeva.

Na mjestu pronalaska izvršen je uviđaj i o svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo. Pronađeni leš je uz saglasnost nadležnog tužioca prevežen u mrtvačnicu u Višegrad gdje će se leš predati članovima njegove porodice, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad