Dan uživo posvećen petom rođendanu N1

Vijesti 31. okt 201911:14 > 11:32
N1

Dan uživo, danas od 16 sati u specijalnom , rođendanskom ruhu. Naime, prije pet godina, televizija i portal N1 počeli su rad u tri regionalna centra - Sarajevo, Beograd i Zagreb. Uživo smo bili na mjestu događaja i za vas objektivno izvještavali. Bez kompromisa koračamo ispred drugih, trudimo se biti bolji i drugačiji.

Danas o svom radu ispred i iza kamera, govore čelni ljudi N1, urednici, producenti, voditelji, reporteri, produkacijski tim, svi oni koji svojim radom doprinose da svakog dana imate točnu , provjerenu i istinitu vijest.

Pogledajte i kratku retrospektivu našeg rada u pet godimna, smiješne scene i gafove, ali i ankete o tome što građani kažu o N1 televiziji.

Osim toga, gledajte i ovo:

– Sedam načelnica iz BiH prisustvovalo je otvorenju 37. Kongresa regionalnih i lokalnih vlasti Vijeća Europe. Potpisale su sporazum o međusobnoj suradnji , kako bi nastavile raditi na zajedničkim projektima osnaživanja žena u političkom i ekonomskom smislu. Pored sastanka sa predsjednikom Kongresa sastale su se s veleposlanikom Ivanom Orlićem, stalnim predstavikom BiH u Vijeću Europe. Danas govori za N1.

– I danas smo uživo u Londonu, pratimo zbivanja u Velikoj Briatniji, a nakon što je ova zemlja raspisala izvanredne izbore.

– Robert Prosinečki objavljuje spisak Zmajeva za naredne mečeve. Analiziramo sa Bakirom Tirom, sportskim urednikom agencije Anadolija.

Danas sa Vama Alma Dautbegović-Voloder i Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad