Vojin Mijatović i Safet Softić gosti Dana uživo

Vijesti 04. nov 201912:55 > 12:59
N1

I današnje druženje u Danu uživo počinjemo tačno u 16 sati, te smo sa vama, uz dnevne aktuelnosti i brojne goste u studiju, sve do 18:30 sati.

O aktuelnoj političkoj situaciji, okrupnjavanju koje je najavljeno na posljednjoj sjednici GO SDP-a BiH, izazovima, odnosima i propustima unutar partije razgovaramo sa članom predsjedništva SDP-a Vojinom Mijatovićem.

Dogovora još uvijek nema. Hoće li ga unaprijediti zakazani sastanak sa HDZ-om. Šta znače riječi lidera SDA-a da ulaska u NATO nema dok se sve tri strane ne usaglase? Hoće li se popustiti sa insistiranjem na ANP-u? Kako shvatiti Izetbegovićevu ispovijest o reviziji tužbe protiv Srbije – teme su sa našim sagovornikom Safetom Softićem, potpredsjednikom SDA.

Pratimo nastavak sjednice Nezavisnog odobra, na kojoj bi trebalo da bude utvrđena rang-lista kandidata koji su se prijavili na konkurs za izbor novog direktora Agencije za istrage i zaštitu SIPA.

Najbolji filmovi 25. Sarajevo Film Festivala odlaze u Mostar, Konjic i Goražde. O kojim filmovima je riječ, te kada ih može očekivati publika za Dan uživo govori Andrijana Copf, PR Sarajevo Film Festivala.

O vremenskim prilikama, o tome hoće li se nastaviti atipična jesen, te kako ona utječe na zdravlje i raspoloženje stanovništva izvještavaju naši reporteri sa terena.

Gost Dana uživo je bh. kickboxer Edin Sinanović.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad