Edin Ramić, Bariša Čolak i Željko Joksimović u Danu uživo

Vijesti 08. nov 201908:51 > 08:53
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama, donosimo aktualne vijesti iz BiH, regije, svijeta, dok naši reporteri uživo izvještavaju o važnim događajima. Pored toga, gledajte:

– Što je konkretno donio jučerašnji sastanak izaslanstava HDZ-a BiH i SDA u Mostaru? Može li i hoće li BiH te formiranje vlasti izaći iz ćorsokaka u kojem se nalazi? Naši gosti danas su članovi ove dvije stranke Edin Ramić iz SDA, te Bariša Čolak iz HDZ-a BiH.

– Danas izricanje drugostupanjske presude Jerku Ivankoviću Lijanoviću i za još osam osoba koje se terete za organizirani kriminal, pranje novca i porezne utaje; naš gost novinar BIRN-a Semir Mujkić, koji nam donosi analizu slučaja.

– Obojica su o zbivanjima u Asocijaciji skladatelja glazbenih stvaratelja govorili različitio, prvo jedan a onda drugi; danas su zajedno u našem studiju i sučeljavaju svoje stavove i mišljenja. Oni su Zejd Šoto i Fahrudin Pecikoza.

– Danas analiziramo i sportska zbivanja, osobito ona u Nogometnom klubu Čelik. Nakon što su izmirili dugovanja, postavlja se pitanje – gdje je nestao novac koji je slao turski investitor i predsjednik kluba? Analizira Dino Kurbegović, sportski novinar iz Zenice.

– Danas za N1 i Dan uživo govori glazbena zvijezda koja će u novogodišnjoj noći zabavljati građane i goste glavnog grada Bosne i Hercegovine. On je Željko Joksimović.

Saznajte i biznis i svjetske vijesti, donosimo i servisne informacije.

Od 16 sati sa vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad