Denis Zvizdić i Jerko Ivanković-Lijanović u Danu uživo

Vijesti 12. nov 201909:50 > 09:54
N1

"Dan uživo" i danas u programu N1 televizije od 16 sati. Zvonko Komšić je s vama, a evo što vas očekuje:

Hoće li ANP biti usvojen, pristaje li Bosna i Hercegovina na “mali Šengen”, formiranje vlasti, sjednica NSRS, EU i NATO put, sve su to teme o kojima danas za N1 i Dan uživo govori predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

Ekskluzivno danas prvi put nakon odlobađajuće presude Suda BiH, za N1 govori predsjednik stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković-Lijanović.

Aktualne teme danas komentira i analizira Zoran Krešić, urednik Večernjeg lista za BiH. Kako gleda na (ne)formiranje vlasti, situaciju u regiji, samo su neka od pitanja za našeg gosta.

Njegov tim, tim Seone, nedavno je u Drugoj ligi Federacije BiH slavio rezultatom 11 na prema 0, a on je dao svih 11 golova, i tako se vjerovatno upisao u povijest bh. nogometa. On je Adnan Salkić i danas govori za Dan uživo.

Sarajevski alternativni bend Činčila objavio je svoj drugi po redu studijski album “Bez oblika”, pod etiketom izdavačke kuće Lampshade Media iz Beograda. Danas ga promoviraju u našem studiju. Bend Činčila naš je današnji glazbeni gost.

Donosimo i aktualne vijesti, biznis i svjetske vijesti, servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana.

“Dan uživo ” i danas do 18:30 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad