Đonlagić, Stevandić i Majstorović u Danu uživo

Vijesti 13. nov 201911:26 > 11:33
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati donosi zanimljive sadržaje :

– Hoće li sutrašnja zajednička sjednica Kolegija oba doma državnog Parlamenta deblokirati rad ove institucije; kako gleda na pregovore koje vode HDZ i SDA, pristaje li DF prvo na izmjene Izbornog zakona pa tek onda na imenovanje federalne Vlade; pitamo našeg gosta. To je zastupnik Demokratske Fronte u Parlamentu BiH i potpredsjednik ove stranke, Dženan Đonlagić.

– Zašto je ministre iz RS-a u ministarskom Vijeću BiH nazvao ministrima lojalnim Bakiru Izetbegoviću. Kako komentira tvrdnju Igora Crnadka da su “on i njegova ekipa poznati samo po poltronstvu i kriminalu”, pitamo Nenada Stevandića, predsjednika stranke Ujedinjena Srpska i šefa Kluba Srba u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

– Nevrijeme u Hrvatskoj napravilo štetu i probleme; potpoljeni domovi ali i važni i povijesni objekti; što očekuje BiH u narednim danima, ali i tijekom zime govorimo u Danu uživo. Naš gost klimatolog Željko Majstorović.

– Nakon višegodišnjeg lobiranja predstavnika Taekwondo saveza Bosna i Hercegovine, naša država po prvi put u povijesti dobila je domaćinstvo Europskog prvenstva u Olimpijskom Taekwondou. Što nas to očekuje , sazanjte u našoj emisiji.

– Govor mržnje sve je prisutniji problem, kako u javnom, tako i u medijskom prostoru. Zato je važno da svi mi svojim primjerom pokažemo koliko je značajna naša individualna i kolektivna uloga u društvu. Odgovor su pkušali naći i glazbenici, Helem Nejse i Marko Louis, koji su objavili pjesmu “Biraj riječi” kojom se bore protiv govora mržnje.

Pratimo i druge dnevne aktualnosti; naši reporteri izvještavaju s terena, doonsimo svjetske, biznis i servisne informacije.

Zvonko Komšić s vama od 16 do 18:30 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad