SNSD dostavio imena kandidata za komisije u državnom Parlamentu

Vijesti 15. nov 201910:45 > 10:55
N1

Staša Košarac, predsjedavajući Kluba Srba u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine, dostavio je danas Prijedlog članova stalnih komisija ovog Doma, potvrđeno je za N1.

Prijedlog je dostavljen Kolegiju Predstavničkog doma Parlamenta BiH, a kako piše u dokumentu, za članstvo u Ustavno-pravnoj komisiji su dostavljena imena Obrena Petrovića i Nebojše Radmanovića.

U prijedlogu su navedena imena Komisije za finansije i budžet: Dragan Bogdanić i Vojin Mitrović dok je predloženi član Komisije za spoljne poslove Obren Petrović.

Staša Košarac je u Komisiji za saobraćaj i komunikacije dok je u Komisiji za spoljnu trgovinu i carine – Vojin Mitrović.

U Komisiji za ostvarivanje ravnopravnosti spolova nalazi se ime Snježane Novaković-Bursać

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH potvrdio je da je ovaj klub danas Kolegijumu Doma dostavio prijedlog članova za svih šest stalnih komisija Predstavničkog doma parlamenta BiH.

“To je naš odgovor na činjenicu da SDS i PDP u zajedničkim institucijama BiH nastavljaju sa orkestriranim djelovanjem protiv Republike Srpske i njenih institucija, nanoseći ogromnu štetu interesima srpskog naroda”, poručio je Košarac za SRNU.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad