Snježana Bursać i Nebojša Vukanović u Novom danu

Vijesti 17. nov 201915:15 > 15:23
N1

Od ponedjeljka 18.11.2019. NOVI Novi dan. Iz novog studija u 7 sati pozdravit će vas voditeljski duo Alma Dautbegović-Voloder i Minela Jašar-Opardija.

Nakon najave SDS-a i PDP-a da će pokrenuti inicijativu za izmjenu Poslovnika o radu Parlamenta BIH, SNSD dostavio imena za parlamentarne komisije. Je li sa ovim potezom konačno otpočela deblokada rada Parlamenta – ko je do sada blokirao rad ove institucije – stavove o ovim pitanjima razmijenit će Snježana Bursać iz SNSD-a i Nebojša Vukanović, PDP.

Za ponedjeljak zakazana hitna sjednica Skupštine KS o temi: „Migrantska kriza“. Na stolu rješavanje pitanja smještaja migranata na području Kantona Sarajevo. Na hitnu sjednicu pozvani policijski komesar Kantona Sarajevo Nusret Selimović i svi načelnici općina s područja Kantona. Uživo smo na sjednici.

Aktuelnosti sa naslovnica dnevnih novina komentarišu Vildana Selimbegović, urednica Oslobođenja i Ines Tanović-Sijerčić iz Udruženja “Akcija”.

O kvalifikacijama za EURO 2020, fudbalu za Novi dan govori selektor fudbalske reprezentacije Crne gore Faruk Hadžibegić.

Poznat po svom neobičnom, ali učinkovitom načinu predavanja prof.geografije Vedran Zubić sada već tradicionalno priređuje učenicima, roditeljima, građanima Sarajeva naučni šou. Vedra Geografija i u Novom danu ovog jutra.

Vidimo se u 7 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad