Srđan Mandić, Lana Prlić i Fahrudin Kulenović u Danu uživo

Vijesti 19. nov 201912:58 > 13:01
N1

U današnjem izdanju Dana uživo gledajte:

Danas je održana sjednica Skupštine KS na kojoj se između ostalog govorilo i o stranačkom zapošljavanju. Ovu temu je posebno apostrofirao ministar komunalne privrede i infrastrukture Srđan Mandić koji je sa nama i u Danu uživo.

Još ne jenjavaju strasti nakon što je roditelj bolesnog djeteta plinskim pištoljem prijetio jednom od ljekara na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Reagovale su i pojedine stranke, među njima i SDP. O tome i drugim aktuelnim temama sa potpredsjednicom SDP-a Lanom Prlić.

Dr. Fahrudin Kulenović iznesenim stavom da je KCUS u ozbiljnom problemu, a da je Ljekarska komora na čijem čelu je bio jako dugo, svojim neoglašavanjem izgubila smisao, ovih dana podgrijao je i onako vrelu atmosferu oko Kliničkog centra Sarajevo. Primarijus dr. Fahrudin Kulenović danas je naš gost.

Treći decembar obilježava se kao Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Tim povodom Udruženje “Dajte nam šansu” organizuje modnu reviju pod nazivom “Inspiracija BiH” o čemu pričamo pred kraj “Dana uživo”.

Polovinom decembra u Sarajevu će biti održan 19. Izbor najboljeg sportiste BiH. Jedan od članova žirija, novinar portala Faktor.ba Samir Šišić, biće sa nama u komentaru društvenih mreža.

Tu su i vijesti iz zemlje i svijeta, spotske aktuelnosti, informacije iz sfere biznisa.

Vaš domaćin od 16 do 18:30 sati je Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad