Radončić, Lojo i Hadžić gosti Dana uživo

Vijesti 21. nov 201911:21 > 11:24
N1

I danas donosimo aktualne teme; pratimo dnevne događaje, svjetske i biznis aktualnosti; od 16 danas gledajte:

Novi prosvjedi građana, nakon što su objavljene fotografije, na kojima se vidi kako su djeca u prostorijama Zavoda Pazarić vezana za namještaj i radijatore. pratimo sva zbivanja vezana za ovu temu; naš gost Selmir Hadžić, defektolog, predsjednik Udruženja defektologa Kantona Sarajevo, te bivši direktor Zavoda Mjedenica.

Je li on novi ministar sigurnosti BiH; kako gleda na dogovor koji je postignut u Predsjedništvu; što poručuje svojim objavama na društveni mrežama, Dayton, Vlada KS, aktualna situacija; sve su to teme o kojima danas eksklutivno govori lider SBB-a Fahrudin Radončić.

Na današnji dan prije 24 godine, dogovoreno potpisivanje Dejtonskog sporazuma. U RS-u neradni dan, u Federaciji je to pak ponedjeljak kada se obilježava Dan državnosti. Večeras je tim povoodm prijem u Predsjedništvu; uživo smo na ovom događaju.

Građanska inicijativa “Jer nas se tiče” najavila je za danas novo prosvjedno okupljanje na lokalitetu deponija Uborak. Poručuju kako ovo nije samo borba za Bijelo Polje ili Mostar, već za cijelu dolinu Neretve. Uživo smo na jestu događaja.

Uživo smo u Washigntonu; govorimo o procesu opoziva američkog predsjednika, te drugoj debati demokrata. Neovisni pravni stručnjak Europske unije, Reinhard Pribe prvi put se obratio bh.javnosti. Što možemo očekivati njegovog od izvješća o vladavini prava u BiH? Naša gošća sudionica debate “Pravo na pravdu” direktorica CIN-a Leila Bičakčić.

Ženska košarkaška reprezentacija niže uspjehe; a on predvodi tu sjajnu ekipu. Kako je jednu od najboljih košarkašica svijeta uspio privoljeli da igra za BiH, pitamo izbornka Gorana Loju. Zvonko Komšić je danas s vama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad