Portal N1 televizije među tri najčitanija news portala u Bosni i Hercegovini

Vijesti 02. dec 201910:59 > 15:12
N1

Portal televizije N1 u Bosni i Hercegovini u mjesecu novembru zauzeo je treće mjesto na listi najposjećenijih bosanskohercegovačkih portala, pokazalo je istraživanje provedeno projektom DotMetrics Audience agencije Ipsos.

Prema istraživanju Ipsosa, N1 s bosanskohercegovačkom (ba.n1info.com) domenom ostvario je više od 346.000 jedinstvenih posjeta i ubjedljivo je najposjećeniji televizijski portal u BiH.

Najveći broj jedinstvenih posjeta registrovan je iz rubrike ”Vijesti” – blizu 80 posto, pokazalo je istraživanje Ipsosa.

Podaci s Google Analyticsa također su pokazali veliki rast portala N1 BiH uz ostvarenih blizu 5 miliona otvaranja za mjesec novembar.

Najveći broj posjeta prema ovom Googleovom servisu, dolazi iz Bosne i Hercegovine, pa Hrvatske, Njemačke, Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Gledajući po gradovima, najlojalniju internet publiku, N1 BiH ima u Sarajevu, zatim u Banjaluci i Mostaru.

Podsjećamo, N1 televizija s radom je počela 2014. godine.

N1 ima potpisan partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a za regiju. N1 program proizvodi u tri ravnopravna centra u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu.

N1 posluje u okviru kompanije United Media koja je najveća medijska kompanija u ovom dijelu Evrope i u svom portfoliju ima više od 30 televizijskih kanala, a među njima su i televizije sa nacionalnom frekvencijom u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Najkvalitetniji sadržaji, koji uključuju informativne, sportske i dječije sadržaje na kanalima N1, Nova, Sport Klub i Pikaboo, kao i serije iz sopstvene produkcije, emitiraju se na tržištu od 20 miliona ljudi.

Portal i televiziju N1 možete pratiti BESPLATNOi UŽIVO: Ukoliko koristite mobilni uređaj sa operativnim sistemom Android, aplikaciju preuzmite na Google Play, za iOS na AppleStoreu te za Windows Windows Phone.

Aplikacija za tablet:

Android
iOS
Windows

Možete nas pratiti i putem društvenih mreža. Naša zajednica na Facebooku okuplja 155.000 članova, na Twitteru 12.000 dok nas na Instagramu prati 10.000 korisnika.

Pratite i naš YouTube kanal kao i preostalih 160.000 pretplatnika na našem kanalu.

Program UŽIVOpratite na portalu putem mobilnih uređaja i računara.

Portal N1 televizije dostupan je i na engleskom jeziku, a možete ga posjetiti klikom na link OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad