Aljoša Čampara, Vojin Mijatović, Dino Mustafić i Neven Anđelić u Danu uživo

Vijesti 11. dec 201908:46 > 08:48
N1

"Dan uživo" danas prati situaciju sa migrantskom krizom, zbivanja u zemlji, regiji i svijetu, te donosi i ove sadržaje:

– Sutra nas čekaju novi pregovori SDA i HDZ-a BiH; kada možemo očekivati formiranje Vlade Federacije BiH, što je sa većinom u Kantonu Sarajevo, migrantska kriza, Handke, slučaj helikopter. Sve su to teme o kojima danas govori član Predsjedništva SDA Aljoša Čampara.

– Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, danas govori o zbivanjima u ovoj stranci, kritkama na račun Denisa Bećirovića, te zašto je vjerske zajednice u BiH nazvao fašističkim organizaicjama. Gost je današnje emisije “Dan uživo”.

– Peteru Handkeu dodijeljenja je Nobelova nagrada za književnost, održani su prosvjedi, brojni komentari i kritike. Sve njih danas komentira redatelj Dino Mustafić.

– U Velikoj Britaniji će sutra biti održani izvanredni parlamentarni izbori. Očekuje se da će 46 milijuna birača iz Velike Britanije birati između 3.322 kandidata. Uživo iz Londona o izbornom procesu, anketama, govori profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– Glazbene minute emisije danas popunjava Davor Pavelić, poznatitji kao DJ Worda, koji slavi 16 godina uspješne DJ karijere.

Donosimo i aktualne vijesti, servisne informacije, zanimljivosti sa svjetskih agencija.

Od 16 sati s vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad