Fahrudin Radončić i Marina Pendeš u Danu uživo

Vijesti 17. dec 201908:51 > 08:54
N1

"Dan uživo" i danas prati sva aktualna zbivanja, naši reporteri uživo izvještavaju sa događaja dana, pored vijesti iz zemlje, regije i svijeta, donosimo i ove sadržaje:

– Ekskluzivno o tome zašto je odlučio ponovno praviti vlast sa SDA na svim razinama, koji će mu biti najveći izazovi kao ministru sigurnosti, migrantskoj krizi, Konakoviću, ostavci Damira Arnauta, te ostalim temama danas za N1 govori lider SBB-a BiH Fahrudin Radončić.

– Završava svoj mandat kao ministrica obrane, nedavno joj je uručeno zlatno odlikovanje Republike Austrije, a na glasu je kao osoba koja se najviše zalaže za NATO put BiH. Naša gošća je ministrica Marina Pendeš, koja će govoriti i o nabavci helikoptera, ANP-u te drugim aktualnim temama.

– Sve je veći broj prometnih nesreća koje su prouzrokovali vozači pod utjecajem alkohola. Vikend iza nas obilježilo je nekoliko njih, a iako je izmijenjeni Zakon o sigurnosti prometa na putevima u BiH pooštravanjem sankcija donio neke pomake nabolje, teške nesreće i dalje se događaju. Tema je to naše današnje emisije.

– Poznati parovi osmine finala Lige prvaka; ono što nije poznato je tko će biti novi izbornik naših Zmajeva; danas o ovim temama za Dan uživo govori sportski novinar Saša Mehmedović. Analizira i druge sportske teme.

– Mlada Goradžanka objavila je prvi singl nakon pobjede na Zvezdama Granda. Riječ je o baladi “Ruine”. Danas je slušamo u Danu uživo, ona je Džejla Ramović i naša je glazbena gošća.

Od 16 sati s vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad