Draško Aćimović, Mirko Šarović i Ilija Cvitanović u Danu uživo

Vijesti 19. dec 201908:56 > 08:59
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama, pratimo vijesti i događaje dana, sjednice Parlamenata, prijem Dragana Čovića, analiziramo opoziv Trumpa, uzivo smo u Washingtonu, a pored toga , Vas očekuju i ove teme i gosti:

O inicijativi “Imam pravo da znam”, posebnoj sjednici NSRS o Programu reformi, što misli o novim ministrima, svom naslijedniku, te kada počinje izvoz goveđeg mesa u Tursku, pitanja su za predsjednika SDS-a te ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirka Šarovića.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić njega je predložio za novog ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, no Zoran Tegeltija nije tražio njegovu provjeru, nego Mladena Božovića. Što se zapravo događalo, je li na pomolu veliki raskol i u DNS-u , ali i sa SNSD-om, danas za N1 govori Draško Aćimović.

Koliko su točni medijski natpisi da je HNS pred raspadom, te da HDZ 1990 okreće leđa Čoviću? Pitamo to predsejdnika ove stranke Iliju Cvitanovića, koji će govoriti i o drugim aktualnim temama.

Što će se događati u Nogometnom savezu BiH, nakon što je Mile Kovačević razriješen dužnosti predsjednika saveza Republike Srpske.

Kada možemo očekivati ime novog izbornika, utakmicu El clasica, te druge sportske teme danas analizira urednik sportskog programa BHR 1 Adnan Ljubović.

Narodno pozorište Mostar nedavno je obilježilo 70 godina postojanja. O djelovanju, obljetnici, predstavama, ali i nedavno izrečenim kritikama redatelja Harisa Pašovića, za Dan uživo govori direktor mostarskog pozorišta Almir Mujkanović.

Donosimo i aktualne servisne, svjetske i biznis aktualnosti.

Zvonko Komšić danas je Vaš domaćin do 18:30h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad