Željko Komšić se sastao sa fra Mirkom Majdandžićem

Vijesti 21. dec 201909:55 > 09:56
Predsjedništvo BiH

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić prisustvovao je sinoć Božićnom koncertu u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak Ilijaš, saopćeno je danas iz Predsjedništva BiH.

Kako je saopćeno, nakon koncerta predsjedavajući Komšić je prisustvovao i domjenku gdje se susreo sa građanima, Fra Mirkom Majdandžićem, predstavnicima HKD Napredak Ilijaš i načelnikom Općine Ilijaš Akifom Fazlićem.

”Predsjedavajući Komšić poručio je da su ovakve prigode prilika da se pošalju pozitivne poruke i da se pobjegne od sumorne svakodnevnice. Takođe je kazao da je ovaj svečani događaj potvrdio da je Bosna i Hercegovina zapravo onakva kakva i treba da bude – Bosna i Hercegovina nasmijana, zemlja dobrih ljudi, komšija, zemlja gdje poštujemo jedni druge i zajedno slavimo. Poručio je da je Bosna i Hercegovina zemlja gdje možemo biti ono što jesmo, zajedno, sa svim našim različitostima u miru”, saopćeno je iz Predsjedništva.

Komšić je na kraju čestitao svim katolicima u Bosni i Hercegovini predstojeći Božić, uz želje da svima predstojeća 2020. godina bude bolja, uspješnija i prosperitetnija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad