Stanivuković: Napravili su od nas robove, mi smo sluge

Vijesti 26. dec 201918:55 > 18:57
N1

Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NSRS, prije svog obraćanja na protestu opozicije u RS na gipsu je napisao ostavka - te okupljenim rekao da se i oni potpišu ako žele smjenu ministra unutrašnjih poslova RS - Dragana Lukača.

“Svi vi koji ste za ostavku – potpisujte se na gips, jer laže da je povrijeđen, žrtva i da je nešto njemu. Ostavka Lukača i njegove ručice kojom udara i mlati. Jači smo, više nas je, bolji smo”, rekao je Stanivuković.

“Kaže on da je kost u grlu. U redu, došli smo ovdje da iskašljemo. Znate – da ga iskašljemo, onda ćemo bolje da dišemo, imat ćemo više da jedemo, biće nam bolji život i bićemo slobodni kada prestane njegova uzurpacija policije”, poručio je PDP-ov poslanik u NSRS.

“Pogledajte kako sve nastaje u našoj zemlji. Mi smo bili prvi koji su tražili okupljanje, koji su ovdje napadnuti, zatražili lokaciju – hoćemo da nasilje stane – onda su oni zatražili poslije nas. Ko pravi cirkus i nerede – oni. To je jedina istina. Da li da mi budemo cice-mace, pa poštovani, cijenjeni. U diktaturi nema poštovanih i cijenjenih. Napravili su od nas robove, mi smo sluge. Došli smo da se borimo. imamo svijest i razum”, rekao je Stanivuković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad