Mazalica, Dević, Stojanović, Marić i Bešlija gosti Dana uživo

Vijesti 27. dec 201908:57 > 09:01
N1

Posljednji je petak u 2019. godini, ispraćamo ga uz brojne teme i događaje, o kojima izvještaju i naši reporteri. U studiju vas očekuje Zvonko Komšić, te ove teme i gosti:

Kaos u Skupštini Crne Gore zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti; uhićene 22 osobe, uživo smo u Podgorici, situaciju analizira Aleksandar Popov iz Centra za regionalizam.

– Što su donijeli prosvjedi veterana i oporbe u Banjaluci; kako gleda na sukob Lukača i Stanivukovića, koji se dokument poslao u Brisel, a koji je predočen zastupnicima NSRS, pitamo Srđana Mazalicu, zastupnika i člana GO SNSD-a.

– Tko i s koliko ruku ima većinu u Kantonu Sarajevo. Nakon što je jučer prekinuta sjednica kantonalne Skupštine, danas zasjeda Klub Bošnjaka, tko će biti novi predsjedatelj, tko je kriv za raspad šestorke pitamo naše goste. Oni su zastupnici SDA Mahir Dević, SDP-a Igor Stojanović, SBB-a Zvonko Marić te Naše stranke Vildana Bešlija.

– Sud BiH donosi presudu u predmetu protiv optuženog Ibre Ćufurovića, kojeg opružnica tereti da je počinio krivino djelo organiziranje terorističke grupe, a u vezi s krivičnim djelom terorizma. Presudu analizira urednik Agencije BIRN Denis Džidić.

– U tijeku su blagdani i slavlja. I tada se često preteruje s korištenjem pirotehnike a da se pritom ne razmišlja o posljedicama koje mogu da budu i tragične. Što su najčešće uzroci nesreća, kako i na koji način se trebaju korisiti, tema je o kojoj govorimo u našoj emiisji.

– Svi smo je naprije upoznali u grupi Tap 011, potom u grupi Negativ s kojom večeras nastupa u Sarajevu. Pjevačica Ivana Peters, koja je nedavno pobijedila u show programu Tvoje lice zvuči poznato, naša je glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, biznis i servisne informacije, kao i svjetske i sportske aktualnosti.

Dan uživo od 16 sati do 18:30 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad