Ivan Begić i Lejla Brčić u Danu uživo

Vijesti 30. dec 201912:17 > 12:19
N1

U Danu uživo i ovog ponedjeljka pratimo najvažnija dešavanja u zemlji, okruženju, svijetu...

Nedavno je dobio poziv policije, na osnovu naloga Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, da da izjavu zbog skidanja transparenta s likom Milorada Dodika na autoputu “9. januar”. U policiju će sutra, u Danu uživo je danas. Ivan Begić, predsjednik mladih PDP-a.

Je li zakazivanjem hitne sjednice Skupštine KS prekršen zakon, kakve su konsekvence, šta su dalje procedure, ko ubrzava, a ko usporava smjenu kantonalne vlade i zbog čega – razgovaramo sa Lejlom Brčić, ministricom pravde KS.

Najviše se laže u ljubavi, lovu i predizbornoj kampanji – rekao je davno Ruzvelt. Šta su obećali, a šta ispunili oni koji su danas na vlasti analiziramo sa novinarom Istinomjera.ba Dalijom Sijahom.

UNDP u okviru projekata Zeleni ekonomski razvoj i Povećanje ulaganja u javne objekte sa niskom emisijom ugljenika i u BiH radi na ublažavanju efekata klimatskih promjena. O tome danas razgovaramo sa Sinišom Ubiparipovićem i Elvisom Hadžikadićem, GCF, odnosno GED projektnim menadžerima.

Rok grupa ZAR djeluje već godinu dana. Članovi žive u Njemačkoj, ali pjevaju na našem jeziku. Nakon prvog singla “Nekog petka” najavljuju i kompletan album. Danas su muzički gosti naše emisije.

Od 16 sati sa vama Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad