Telemach obradovao mališane širom BiH: Uručeno stotine EON paketića

Vijesti 30. dec 201915:05 > 15:08
N1

Kompanija Telemach uručila je nekoliko stotina EON novogodišnjih paketića djeci bez roditeljskog staranja, bolesnoj djeci i djeci iz socijalno ugroženih porodica u Mostaru, Zenici, Sarajevu, Goraždu, Banja Luci, Travniku i Tuzli.

Predstavnici kompanije su posjetili Pedijatrijsku kliniku u Travniku, Roditeljsku kuću u Sarajevu, “Centar Dajte nam šansu-Zvjezdice” u Banjaluci, „Centar Duga“ u Travniku, Pedijatrijski odjel klinike u Travniku, ustanovu „Koraci Nade“ u Tuzli, štićenike centra „Los Rosales“ u Mostaru, udruženje „Djeca sa poteškoćama u razvoju“ u Goraždu, kao i JU Škola za odgoj i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju u Zenici.

N1

Osmijeh na licima mališana širom BiH bio je cilj koji je tim kompanije Telemach uspješno ostvario.

„Završili smo još jednu tradicionalnu prazničnu turneju kompanije ‘Telemach’. Družili smo se sa djecom iz svih krajeva naše zemlje. Zajedno smo pjevali, recitovali, radovali se i uživali otvarajući novogodišnje paketiće. Nastojat ćemo da i ubuduće budemo podrška lokalnoj zajednici i kroz ovaj vid direktne pomoći najosjetljivijoj populaciji u našem društvu”, rekao nam je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach.

N1

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad