Komentar iz Mostara: Najgore bi bilo da smo im mi izabrali predsjednika (VIDEO)

Vijesti 06. jan 202012:39 > 13:23
N1

Reakcije građana Mostara podijeljene su nakon što je Zoran Milanović pobijedio na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. U anketi N1 - zabilježili smo i jedan zanimljiv odgovor žitelja ovog grada. Kazao je kako bi najgore bilo da su građani BiH sa pravom glasa u Hrvatskoj izabrali predsjednika drugoj zemlji.

“Čovjek je kad je bilo sučeljavanje bio bolji. Bio je je bolji od nje. Ona nešto patetiše, nešto kao ‘mi Hrvati’, pa i Milanović je Hrvat kao i ona. Šta ćeš, tražili ste, gledajte. Šta ja imam sa Hrvatskom, ja sam Hrvat. Neka oni sebi biraju predsjednika. Najgore bi bilo da smo mi odlučivali. Odlučio je Hrvatski narod”, kazao je jedan građanin Mostara koji je kazao kako je njegov glas otišao za Kolindu Grabar Kitarović.

“Neka im je sa srećom”, dodao je.

“Pobjedu Milanovića gledam kao pozitivan korak u političkim zbivanjima u Hrvatskoj. Mislim da će biti povoljno. Došlo je do preokreta u čitavom političkom spektru. Mislim da će Milanović opravdati ulogu velikog državnika”, glasio je jedan od odgovora.

Pogledajte video.

Zoran Milanović je prema prvim nepotpunim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva pobjednik predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.

Nakon obrađenih 97,24 posto biračkih mjesta Milanović osvaja 997.655 glasova, a Grabar-Kitarović 894.259 glasova.

Zoran Milanović ima više od 100.000 glasova prednosti nad Kolindom Grabar-Kitarović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad