I danas brojni zanimljivi gosti u Danu uživo sa Zvonkom Komšićem

Vijesti 07. jan 202011:57 > 11:59
N1

Dan uživo i danas gledajte na N1 od 16 sati. Pratimo zbivanja u zemlji, regiji i svijetu, donosimo aktualne vijesti, servisne informacije, biznis i sportske aktualnosti, a naši reporteri izvještavaju o brojnim temama.

Danas gledajte:

– Za sutra zakazana sjednica Skupštine KS, no nekoliko je otvorenih pitanja: hoće li na sjednicu doći premijer, kome se žuri da se dogode smjene, kome se još ostaje na vlasti, je li doveden Kanton pred financijski kolaps, te gdje je pečat. Danas naš gost predsjednik Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik.

– Požari u Australiji, unatoč kiši, i dalje bukte, o posljedicama, situaciji na terenu uživo iz Canberre govori bh.veleposlanik Mirza Hajrić.

– Austrija dobiva novu Vladu, a u njoj i jedna Bosanka, Alma Zadić, nova ministrica pravde, koja je uzburkala desničarske krugove u ovoj zemlji. Iz Beča danas za Dan uživo, Vedran Džihić sa Instituta za političke nauke.

– Pravoslavni vjernici proslavljaju Božić. O ovom blagdanu, običajima, njegovom značaju za N1 govori protojerej Darko Đogo.

– Prenosimo poruke vjerskih dužnosnika, a božićni i blagdanski duh kroz glazbene minute donose Đorđe i Ana Jovančić.

– U petak počinje Euopsko rukometno prvenstvo; debitantski nastup na ovom natjecanju imat će i naši rukometaši. O ovoj temi, kao i druge sportske aktualnosti danas će govoriti Bakir Tiro, urednik sportske redakcije agencije Anadolija.

Dan uživo do 18:30h, kroz koji Vas vodi Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad