Dragan Čavić, Edin Ramić i Čedomir Jovanović u Danu uživo

Vijesti 09. jan 202009:06 > 09:09
N1

Danas u emisiji "Dan uživo " govorimo o aktualnim temama, naši reporteri uživo izvještavaju sa događaja dana, donosimo i svjetske, biznis, servisne i sportske aktualnosti. Pored toga od 16 sati, danas gledajte:

– Uživo smo u Banjaluci, kako je proteklo obilježavanje dana RS, za koji je Ustavni sud BIH kazao da je neustavan. S nama lider NDP-a Dragan Čavić, bivši presjednik RS, sada zastupnik u NSRS.

– O ovoj temi danas za Dan uživo, nedavnim provokacijama u Srebrenici i Višegradu, govori potpredsjednik SDA i zastupnik u NSRS Edin Ramić.

– Dan RS, situacija u Crnoj Gori, odnosi u regiji, izbori u Hrvatskoj, samo su neke od tema o kojima razgovaramo sa Čedomirom Jovanovićem, liderom LDP-a i savjetnikom Željka Komšića.

– Tenzije na relaciji SAD-Iran, postoji li mogućnost od eskalacije ovih sukoba, kojim oružjem je Iran gađao američke trupe, što nas čeka u narednom razdoblju, pad ukrajinskog zrakoplova danas analizira Berko Zečević, vojni ekspert.

– Australija se suočava sa velikom ekološkom katastrofom. Gotovo pola milijarde životinja stradalo je u velikim požarima u posljednjih nekoliko mjeseci, a očekuje se i rast broja mrtvih; danas s nama Hariz Halilović, profesor socijalne antropologije u Pacifiku.

– Hrvatska je preuzela šestomjesečno rotirajuće predsjedanje Vijećem Europske unije, a početak predsjedanja bit će službeno obilježen danas dolaskom članova Europske komisije u Zagreb i koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu. Uživo smo u Zagrebu, što ovo predsjedanje znači za BiH, analizira Haris Plakalo, sekretar Evropskog pokreta u BiH.

Do 18:30 sati danas je s vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad