Muriz Memić, Ifet Feraget, Martin Raguž i Slavo Kukić u Danu uživo

Vijesti 13. jan 202010:22 > 10:26
N1

I danas "Dan uživo" donosi aktualne teme i goste, od 16 sati sa vama je Zvonko Komšić, a pored najvažnijih vijesti, svjetskih, ekonomskih, sportskih i servisnih informacija, od 16 sati gledajte:

– Slučaj Dženan Memić: danas izricanje presude Ljubi i Bekriji Seferoviću, o ovoj presudi, samom slučaju, mogućim prosvjedima za N1 govore Muriz Memić i odvjetnik Ifet Feraget.

– Nakon duže medijske šutnje o aktualnim temama danas za “Dan uživo” govorit će bivši presjednik HDZ-a 1990. i bivši izaslanik u državnom Domu naroda, član HNS-a BiH Martin Raguž.

– U ovom tjednu zasjedanje državnog Parlamenta. Hoće li imenovanje Marinka Božovića poljuljati koaliciju? Analizira akademik Slavo Kukić.

– Nakon što su odlučili odstupiti sa svih kraljevskih dužnosti, danas sastanak kraljevske porodice o budućnosti princa Harryja i Meghan Markle. Uživo iz Londona profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– Sarajevo za vikend ponovno bio najzagađeniji grad u svijetu; imamo li rješenje ili će se ovakva situacija zadržati, tko i kako treba reagirati? Naš gost Enis Omerčić, viši stručni saradnik u sektoru životne sredine pri Federalnom hidrometeorološkom zavodu.

– Nakon što su naši rukometni Zmajevi poraženi na Euru i od Norveške i Portugala, čeka ih meč sa Francuskom, no teško da će u iduću fazu prvenstva. Danas s nama predsjednik Rukometnog saveza BiH Marinko Umičević.

Kroz “Dan uživo” danas vas do 18:30 sati vodi Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad