Cinemania od 15. januara u HD rezoluciji

Vijesti 13. jan 202011:49 > 11:52
Promo

Iskustvo gledanja filmova i serija na najstarijem domaćem filmskom kanalu - Cinemania od 15. januara će biti neuporedivo bolje jer ovaj kanal počinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Kako se navodi u saopštenju, ovo je sljedeći logičan korak u razvoju kanala jer slika u HD rezoluciju donosi jedan unapređeni doživljaj gledanja uz superiorni kvalitet slike i zvuka.

Cinemania prikazuje holivudske blokbastere, kultne filmove, radove najboljih svjetskih režisera, dječije filmove, kao i popularne serije, a sve to gledaoci će od sredine mjeseca moći da gledaju u visokoj rezoluciji.

Neki od svjetski poznatih naslova koje će gledaoci imati priliku da gledaju do kraja mjeseca u HD rezoluciji su triologija “Igraj svoju igru” (Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen), “Harry Potter i red Feniksa”, “Povratak Supermena”, kao i film “Seks i grad”.

Pored dugometražnog sadržaja, u programskoj šemi su i raznovrsne kratke zanimljive forme – emisije o filmu, top liste gledanosti, materijali sa snimanja holivudskih filmova kao i najave bioskopskih hitova.

Tokom prethodnih godina, Cinemania se profilisala kao jedan od nagledanijih filmskih kanala na cijelom Balkanu, a vrhunski filmski i serijski program emituje se svakodnevno u čak 10 premijernih termina, navedeno je u saopštenju.

Cinemania je dio United Media, u okviru koje posluje i TV N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad