Mirko Šarović, Mahir Dević, Zehra Dizdarević i Maja Manojlović u Danu uživo

Vijesti 14. jan 202009:36 > 09:38
N1

Dan uživo i danas od 16 sati donosi presjek dana i tema koje obilježavaju dan. Naši reporteri izvještavaju uživo i danas, aktualne vijesti, svjetske, biznis i sportske novosti dio su naše emisije, te ove teme i gosti:

– Šta slijedi u Skupštini Kantona Sarajevo? Nova većina ima samo jednog zastupnika više, u četvrtak sjednica, tko je prekršio poslovnik, hoće li se KS naći u financijskom kolapsu. Pitamo Mahira Devića, zastupnika SDA u kantonaloj Skupštini, danas je naš gost.

– Osvrt na posjetu Beogradu i potpisivanje sporazuma sa SNP-om, imovina SPC u Crnoj Gori , Turski tok , Energetska zajednica te moguća tužba protiv BIH , sve su to teme o kojima će govoriti Mirko Šarović, presjednik SDS-a i zastupnik ove stranke u Parlamentu BIH.

– Zagađenje sve veće ; Počinje kašljem, grebanjem u grlu, curi nos, a onda hvata oči pa… Šta sve ubojiti smog čini našem organizmu?! Gošća N1 doktorica Zehra Dizdarević , pulmolog.

– Govorimo i o sportu. Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će protiv Francuske igrati svoju posljednju utakmicu na Europskom prvenstvu u rukometu. O onome što su pokazali naši Zmajevi te druge sportske teme komentira Almir Sokolović, novinar portala “RadioSarajevo.ba”

– Glazbene minute emisije danas uz Maju Manojlović, koja je ponovno oduševila svoju publici, i to coverom za pjesmu “Ono što smo mi”. Slušamo je u Danu uživo.

I danas do 18:30 sa vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad