Aljoša Čampara, Irfan Čengić i Gordana Katana gosti Novog dana

Vijesti 14. jan 202014:46 > 14:50
N1

U Novom danu govorimo o izmjenama i dopunama zakona kojim se uvodi status roditelja njegovatelja. Inicijativu za donošenje ovog zakona je podnijelo udruženje "Dajte nam šansu". Ines Kavalec iz Udruženja, te zastupnici SDA Aljoša Čampara i SDP BiH Irfan Čengić danas govore za Novi dan.

Kada ne vjeruju u pravosudni sistem građani sve češće uzimaju pravdu u svoje ruke. Zašto? Koliko je to opasno i šta se mora mijenjati? Za Novi dan danas diskutuju: profesor Eldan Mujanović sa Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu o prof.dr. Dženan Skelić – psiholog.

Gošća rubrike PRESS je novinarka Gordana Katana. Komentarišemo aktuelno u BiH kroz naslovnice dnevnih novina.

Zrak u BiH i dalje veoma zagađen. Stanice za mjerenje u Sarajevu bilježe i dalje visok nivo PM10 čestica, zrak opasan po zdravlje. Detaljnije o mjerama opreza u Novom danu.

Danas u Sarajevu treća hitna sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. O dnevnom redu i očekivanjima danas u Novom danu.

Bivši član ekipe Chopped & Screwed koji se u svijet bh. rapa vraća nakon duže pauze uzrokovane privatnim životnim izazovima. Trenutno radi u ekipi 1K1 zajedno sa Makkom s kojim je i ranije sarađivao. Uskoro njegov prvi solo EP “Oluje”. Redneck je danas gost Novog dana.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad