Šefik Džaferović, Zlatko Lagumdžija i Aida Pitić u Danu uživo

Vijesti 22. jan 202010:24 > 10:28
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati, prati aktualne teme i događaje, evo što gledate do 18:30.

Pisanje srbijanskih medija o navodnim susretima sa Kasimom Sulejmanijem, radu Predsjedništva, odnosima u regiji, Izbornom zakonu, te drugim aktualnim temama, danas za N1 i “Dan uživo” govori član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović.

Uživo smo na Ekonomskom forumu u Davosu, a jedan od sudionika iz BiH je bivši ministar vanjskih poslova, profesor ekonomije Zlatko Lagumdžija. Koje su njegove poruke iz Davosa, saznajte u našoj emisiji.

Suđenje za opoziv Trumpa: Demokrati gube, svi prijedlozi im odbijeni; uživo smo u Washingtonu.

Transparency International u BiH poziva Vijeće ministara da odbije prijedlog o imenovanju Darka Ćuluma na mjesto direktora Državne agencije za istragu i zaštitu. Zašto, pitamo Ivanu Korajlić iz Transparencyja.

U Kini raste broj smrtnih slučajeva od novog virusa, kao i broj oboljelih. Potvrđen prvi slučaj novog korona virusa u SAD-u. O kojem virusu je riječ, trebaju li se građani BiH bojati i koje su to preporuke koji se svi trebamo pridržavati? Naša gošća je epidemiolog Aida Pitić.

Na planeti ne postoji mnogo ljudi koji su bili u prilici da obiđu i upoznaju više od polovine svjetskih zemalja. Susreti sa afričkim plemenima, obilazak brazilskih favela, druženje sa najvećim predatorima, posjet Sjevernoj Koreji, sve je to sastavni dio života putopisca iz Crne Gore Edina Krnića, koji je do sada obišao više od 100 država svijeta. Danas je naš gost.

S vama je danas Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad