Elvir Karajbić i Amna Popovac u Novom danu

Vijesti 22. jan 202013:18 > 13:20
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O otkazivanju Tematske sjednice Federalnog parlamenta posvećene stanju u KCUS-u, rezultatima Vlade FBiH u protekloj godini, isplatama penzija iz trezora, zaključcima sa sjednice Predsjedništva stranke u kojoj djeluje, razgovaramo sa generalnim sekretarom SDP-a BIH Elvirom Karajbićem.

Postoji li rješenje za deponiju “Uborak”, da li je izgubljena i posljednja nada da će biti spašen nekadašnji hercegovački gigant “Aluminij”, da li je Mostar u prvom redu priče o izmjenama Izbornog zakona u BiH, za “Novi dan” govori aktivistkinja iz Mostara i članica Naše stranke Amna Popovac.

Kako protiče Regionalni program stambenog zbrinjavanja izbjeglica? Naši gosti biće Nina Mišković iz Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Neven Crvenković iz Regionalnog biroa za Evropu.

Život građana BiH i aktuelna dešavanja, kroz pregled dnevne štampe i internet medija, komentarišemo sa novinarkom portala interview.ba Dženanom Alađuz.

Škola glume počinje u “Bosanskom kulturnom centru” Kantona Sarajevo. O pedagoškim i umjetničkim cijevima škole, uslovima i terminima pohađanja, za “Novi dan” govore: akademski glumac Mirza Mušija i koordinatorka Škole glume, producentkinja Irena Orozović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad