Selimbegović, Mašić i Komšić gosti Novog dana

Vijesti 23. jan 202014:46 > 14:49
N1

O dešavanjima u Federalnom parlamentu, Kantonu Sarajevo, koalicijama, napuštanju stranaka, ljevici, danas za Novi dan govori Damir Mašić - Član glavnog odbora SDP-a BiH i zastupnik u Federalnom Parlamentu.

Gost rubrike PRESS je Slobodan Popadić – pomoćnik odgovornog urednika lista Euroblic, uživo smo u Banjaluci.

Sutra u programu N1 televizije s emitiranjem počinje nova emisija, njen naziv je “Time is up”, odnosno Vrijeme ističe i govorit će o domaćim, regionalnim, ali i globalnim izazovima, o budućnosti i reformama. Sve to subotom u 21 sat na N1. Urednica projekta je Suada Kapić, dok su voditelji Zvonko Komšić, Vildana Selimbegović i Aida Jokanović, danas ujedno i naši gosti.

Filogenist i biheviorist, dobitnik zlatne značke Univerziteta u Sarajevu, asistent na predmetima Etologija i Opća fiziologija životinja i čovjekam, internacionalni kinološki sudija, specijalista za ponašanje i dobrobit životinja, osnivač prvog bh. magazina za kućne ljubimce i platforme Fuckup Night Sarajevo, dr. Nedim Šuta naš je današnji gost.

Najvažnije događaje u sedmici na izmaku koji su u fokusu njemačkih medija, a tiču se regiona, sumiramo sa Mehmedom Smajićem, novinarom Deutsche Wellea.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad