Izvršni odbor Socijalističke partije: Neosnovani zahtjevi za smjenu Đokića

Vijesti 23. jan 202021:44 > 21:46
N1

Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije (SP) saopštio je večeras da ne podržava samoinicijativno djelovanje grupe narodnih poslanika ove partije i da odbacuje kao neosnovane njihove zahtjeve za smjenu lidera SP-a Petra Đokića

Izvršni odbor Glavnog odbora SP-a na današnjoj sjednici zauzeo je stav da daje punu podršku Đokiću, navodi se u saopštenju.

“Najviši organi SP-a će u narednom periodu donijeti određene odluke u skladu sa statutom partije povodom ove samoinicijative grupe poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, dodaje se u saopštenju.

Šef kluba poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Maksim Skoko izjavio je večeras da je na sjednici poslaničkog kluba donesena odluka da od predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića bude zatražena smjena ministra energetike i rudarstva Petra Đokića, koji je i lider SP-a.

Skoko je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je danas prekinuta sjednica Izvršnog odbora SP-a nakon što su narodni poslanici iz te stranke izrazili nezadovoljstvo Đokićevim radom na poziciji ministra energetike i rudarstva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad