Napeto u Doboju uoči susreta lidera Socijalističke partije

Vijesti 26. jan 202012:51 > 12:56
N1

Ratko Jokić, član Socijalističke partije, rekao je da mu nije dozvoljeno da prisustvuje Glavnom odboru ove partije, koja se danas održava u Doboju.

Jokić je okupljenima ispred sale gdje treba da bude održan Glavni odbor rekao da, prema Statutu partije, ima pravo da prisustvuje sjednici.

Kako javlja reporterka N1 Anđelka Marković koja prati ovaj događaj, prije početka sjednica, u Doboju je vladala veoma napeta atmosfera, a sam Jokić je na koncu ipak ušao u salu.

Poslanici Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske napustili su, podsjećamo, u četvrtak sjednicu Izvršnog odbora partije, te održali sastanak kluba poslanika gdje su donijeli zaključak da od premijera Radovana Viškovića traže smjenu ministra rudarstva i energetike i predsjednika Socijalističke partije Petra Đokića.

Sjednici Izvršnog odbora prisustvuju i neki od članova za koje je ranije saopćeno da su isključeni iz Socijalističke partije.

Ovaj događaj izazvao je turbulencije u Socijalističkoj partiji, a sve detalje u informativnim emisijama donosi reporterka N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

N1
N1
N1
N1
N1