Kathleen Kavalec, Mijo Krešić i Nermin Alešević u Danu uživo

Vijesti 28. jan 202009:26 > 09:28
N1

"Dan uživo" od 16 sati donosi presjek dana i tema koje obilježavaju dan. Naši reporteri izvještavaju uživo i danas, aktualne vijesti, svjetske, biznis i sportske novosti dio su naše emisije, te ove teme i gosti:

– Što očekuje od sjednice Predsjedništva BiH o PISA istraživanju, jesu li i kakve izmjene izbornog zakona moguće, korupcija, obrazovanje, pravosuđe, sve su to teme o kojima danas za N1 govori Kathleen Kavalec, šefica Misije OSCE-a u BiH.

– S nama danas zamjenik ministra obrane BiH Mijo Krešić. Gdje je BiH na svom NATO putu, kako gleda na zbivanja vezano za migrantsku krizu, optužnicu protiv Dragana Mektića, kada će HDZ predložiti novi prijedlog izmjena izboenog zakona, sve su to pitanja za našeg gosta.

– Pokrenuo je aferu Potkivanje a sada podnosi kaznenu prijavu, protiv čelnih ljudi VSTV-a , Tužiteljstva , te nekoliko kantonlnih i općiniskih pravosudnih institucija. Zašto? Odgovara Nermin Alešević, danas je u našem studiju.

– Korona virus se širi, raste broj mrtvih te oboljelih, imamo li razloga za strah i paniku? Ministarstvo civilnih poslova izdalo preporuke policiji i aerodromu zbog korona virusa. O oovj temi za N1 danas će govoriti Goran Čerkez iz Ministarstva zdravlja FBIH.

– Rukomet, nogomet, tenis, brojna sportska zbivanja danas komentira urednik Sportskog programa BH Radija 1 Adnan Ljubović.

– Prije nekoliko dana, na izboru za najmuškarca godine 2019. proglašen je za glumca godine. Može se pohvaliti brojnim kazališnim ulogama, kako u svom matičnom kazalištu, ali i na filmu.. Uskoro ćemo ga gledati i u u novom filmu Jasmile Žbanić, koji govori o zbivanima u Srebrenici. On je Nusmir Muharemović, naš je današnji gost.

Danas do 18:30 sa vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad